Loading…
NLVMUG UserCon has ended
Back To Schedule
Tuesday, March 20 • 10:55 - 11:40
VMware Pulse IoT Center

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

VMware Pulse IoT Center
Ton Hermes, VMware

Video:

https://youtu.be/NGTfzhbBOEU

Download presentatie:

PDF

Limousin 2

VMware kondigt een aantal nieuwe IoT-producten en -partnerships aan die de complexiteit van IoT-implementaties wegnemen en waarmee klanten grote stappen kunnen zetten in hun digitale transformatie. Tijdens deze sessie presenteert en demonstreert Ton Hermes, de VMware IoT strategie en krijgt u een beeld hoe uw organisatie een IoT platform kunt inzetten waarmee u klaar bent voor de vierde industriële revolutie.
Volgens recent onderzoek van Gartner zullen er in 2020 wereldwijd meer dan 20,4 miljard ‘connected things’ in gebruik zijn. Bedrijven hebben behoefte aan snellere, real-time analyse van de grote hoeveelheid data die door deze ‘things’ op hun netwerken wordt gegenereerd.
Door computing-kracht te brengen naar de rand (edge) van het netwerk, kan snel worden beoordeeld welke data sets interessant en relevant zijn en dus naar het datacenter of de cloud gestuurd moeten worden voor verdere analyse en opslag voor langere termijn.
Het nieuwe VMware Pulse IoT Center is een veilige IoT-infrastructuurbeheeroplossing waarmee klanten volledige controle hebben over al hun connected things. Met VMware Pulse IoT Center kunnen klanten hun IoT-projecten efficiënter beheren, in de lucht houden, schalen en beschermen vanaf de edge tot de cloud.


Tuesday March 20, 2018 10:55 - 11:40 CET
Limousin 2 1931 Congrescentum 's Hertogenbosch