Loading…
NLVMUG UserCon has ended
Back To Schedule
Tuesday, March 20 • 14:00 - 14:45
Supporting DevOps with VMware Developer Cloud

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Supporting DevOps with VMware Developer Cloud
Martijn Baecke & Matthew Steiner, VMware
Limousin 2

Video:

https://youtu.be/ryvZmcEDp3s

In de hedendaagse wereld van Digital Transformation wordt er steeds meer gevraagd van IT. Nieuwe applicaties en nieuwe features zijn daarbij cruciaal en moeten dus snel geleverd kunnen worden. Developers en applicatie beheerders proberen in deze behoefte te voorzien, maar dit vereist natuurlijk een 'Agile Infrastructuur' waar deze applicaties op gehost kunnen worden.

In deze sessie zullen Matthew en Martijn, EMEA Cloud Management Evangelisten binnen VMware, je meenemen in de wereld van DevOps. Op een toegankelijk manier uitleg geven over het concept en ingaan op tooling die daarbij komt kijken. Cloud Management is hierbij een onderdeel dat er voor zorgt dat IT controle blijft behouden over de IT resource en tevens kan faciliteren in een multi-cloud wereld. Daarnaast zal er uitleg geven worden over concepten als containers (Docker / k8s), Infrastructure as Code en de relatie tussen deze componenten.

Doel van deze sessie is te laten zien dat de wereld van IT Operations aan het veranderen is. Dat het mogelijkheid tot ontwikkeling is voor vSphere administrators en dat VMware producten kunnen faciliteren om uiteindelijk een cloud te bouwen waarmee developers geholpen kunnen worden.

Sessie zal naast presentatie ook korte demos laten zien van de relevantie VMware producten.


Tuesday March 20, 2018 14:00 - 14:45 CET
Limousin 2 1931 Congrescentum 's Hertogenbosch